ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΝΗΣΙΟΥ

 Πρωινή ξενάγηση στο νησί με ιδιωτικό πουλμανάκι και ιδιωτική tour manager.(εμπορείο,1 οινοποιείο,κόκκινη παραλία,προφήτης ηλίας,πύργος) Η συγκεκριμένη εκδρομή περιλαμβάνει πριβέ ή ομαδικό τουρ (ανάλογα την διαθεσιμότητα και τις προτιμήσεις σας),σε αρκετά μέρη του νησιού και 1 οινοποιείο (προαιρετικό) και διαρκεί περίπου 6 ώρες.

Αναχωρεί καθημερινά:

Περιήγηση ημέρας: Καθημερινά στις 10:00 π.μ.  (1 Μαιου έως 1 Νοεμβρίου) 
καλύτερες στιγμές :

 

Παραλαβή και επιστροφή πολυτελείας στο ξενοδοχείο της Σαντορίνης ή στην πόλη των Φηρών (λιμάνι κρουαζιέρας).

 • Οδηγός και ιδιωτική tour manager για την περιήγηση σας.
 • Ξενάγηση στο παραδοσιακό χωριό ‘’Εμπορείο’’.
 • Επισκεφθείτε 1 παραδοσιακό οινοποιείο,Περπατήστε σε έναν ηφαιστειογενή αμπελώνα και ανακαλύψτε τη μοναδική αμπελουργία.
 • Εξερευνήστε τα κελάρια του οινοποιείου και δείτε που εμφιαλώνουν και ωριμάζουν τα κρασιά.
 • Δοκιμάστε μια επιλογή 3 διαφορετικών τύπων κρασιού από τη Σαντορίνη.
 • Θαυμάστε μία απο τις ομορφότερες παραλίες του νησιού,την κόκκινη παραλία.
 • Βρεθείτε στο υψηλότερο σημείο της Σαντορίνης,τον Προφήτη Ηλία.
 • Ξενάγηση στο παραδοσιακό χωριό ‘’Πύργος’’.
 • Εισαγωγές και αμοιβές γευσιγνωσίας στο οινοποιείο.
 • Απολαύστε μια διασκεδαστική, εκπαιδευτική και οικεία εμπειρία.
 • Διαμορφώστε την περιήγηση σας όπως επιθυμείτε.

Δρομολόγιο 

Ξεκινάμε από το ξενοδοχείο σας περίπου στις 10:00 το πρωί,με πρώτο προορισμό μας το μεγαλύτερο σε πληθυσμό χωριό της Σαντορίνης,το παραδοσιακό Εμπορείο. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας καφέ σε κάποιο απο τα παραδοσιακά καφενέ που υπάρχουν και να περπατήσετε μέσα στα μικρά στενά του χωριού. Θα σας εντυπωσιάσουν τα χαρακτηριστικά σπίτια απο πέτρα,θα σας μαγέψει η εξερεύνηση του κάστρου (Μεσανά),ενώ θα αισθανθείτε έντονη κατάνυξη στην Παναγιά την Καλή,που βρίσκεται μέσα στο κάστρο.

Στη συνέχεια,μπορείτε να επισκεφθείτε ένα παραδοσιακό οινοποιείο και να γνωρίσετε απο κοντά την εμφιάλωση και την ωρίμανση κρασιών της Σαντορίνης. Δοκιμάστε 3 ποικιλίες ηφαιστειακών κρασιών τα οποία συνοδεύονται απο τοπικά σνακ.

Τρίτος προορισμός η όμορφη κόκκινη (ηφαιστειακή) παραλία. Όλα είναι βαμμένα στο κόκκινο,απο τους βράχουν που χύνονται ώς τη θάλασσα μέχρι την εναλλαγή άμμου και βότσαλου στην παραλία. Παραμένουμε περίπου 30 λεπτά για εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Επόμενος προορισμός ο προφήτης ηλίας. Είναι το υψηλότερο βουνό της Σαντορίνης με μέγιστο υψόμετρο 567 μέτρα και αποτελεί προηφαιστειακό τμήμα της Σαντορίνης. Στην κορυφή του βουνού υπάρχει η Μονή του Προφήτη Ηλία. Παραμένουμε για λίγη ώρα για φανταστικές φωτογραφίες με θέα όλο το νησί και το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία.

Τελευταίος προορισμός μας ακόμα ένα όμορφο και παραδοσιακό χωριό της Σαντορίνης,ο όμορφος Πύργος. Ο Πύργος Καλλίστης ή συνήθως Πύργος είναι το υψηλότερο χωριό της Σαντορίνης. Περπάτημα στα όμορφα σοκάκια του Πύργου και στάση για σουβενίρς,φαγητό ή καφέ.

 Τιμή
ομαδική περιήγηση:
 100 € Ευρώ ανά άτομο (3-6 άτομα)

Prive περιήγηση: 300e (2 άτομα)